5 tips om te groeien uw Twitter aanwezigheid

5 tips om te groeien uw Twitter aanwezigheid


Sinds haar oprichting in 2006, is Twitter uitgegroeid tot een belangrijke sociale voorzien van een netwerkdienst met meer dan 200 miljoen gebruikers. Samen met particulieren, websites, bedrijven, hebben beroemdheden en andere professionals gebruikt Twitter als een networking tool, een promotionele avenue en een middel voor interactie van de klant of ventilator. Voordat u van de voordelen van Twitter promotie profiteren kunt, echter u moet krijgen volgelingen--zo velen aangezien u misschien kunt.

Intelligente volgende

U kunt volgen iedereen die je tegenkomt, aangezien veel Twitter gebruikers zullen je juiste terug als een zaak van de wereld volgen. Het loont de moeite, echter selectiever: veel gebruikers een buitensporig grote volgende--gevolgd verhouding kunnen zien als een teken van een spam-account. Kies te volgen gebruikers relevant zijn voor uw veld en interesses; andere Twitter-gebruikers met dezelfde interesses ziet uw lijst volgen en onmiddellijk weten waar uw interesses liggen. Volg opgericht Twitter gebruikers die u wilt volgen je terug. Als u een autoriteit op het gebied van uw Twitter tot zijn ze waarschijnlijk om dat te doen, onmiddellijk het verhogen van uw gewicht. Wanneer u iemand in de echte wereld ontmoet, er zeker van te vermelden van hen (en hun @username) in een nieuwe tweet; het is een geweldige manier om te trekken sommige van hun volgelingen aan uw profiel.

Tweak uw profiel

Uw Twitter profiel is net zoiets als een digitaal visitekaartje: het vormen van mensen van eerste indruk van u en hen vertelt alles over jou. Zorg ervoor dat uw bio lijn van uw beroep en belangen. Een goede bio is net als een goede tweet: korte, tot het punt en--indien mogelijk--onderhoudend. Een aantrekkelijke avatar en Twitter achtergrond van uw portret of bedrijfslogo geeft uw profiel een officiƫle lucht en helpt presenteren een professionele uitstraling. Indien mogelijk, uw Twitter Linkkleur zodat deze overeenkomen met uw logo of foto aanpassen.

Gebruik van strategische Twitter promotie

Niet alleen gebruik van Twitter om re-post elke link of verhaal op uw website. Twitter gebruikers zien dit als spam, en er zijn al gevestigde diensten hiervoor, zoals RSS. Interactie met uw volgelingen en anderen op uw gebied op een regelmatige basis. De beste Twitter-gebruikers meerdere tweets en retweets antwoorden elke dag post. Naast boeiend, interessant en onderhoudend tweets, gebruik maken van Twitter ter bevordering van kortingen en giveaways indien mogelijk. Een geweldige manier om uw Twitter aanwezigheid te versterken is om aan te kondigen van een aanstaande giveaway op uw website, dan de melding dat u het item of het pakket zal verlenen aan een van je Twitter volgelingen. Een variant op deze techniek is iets om weg te geven zodra u een bepaald aantal volgelingen--die kunnen aantonen een geweldige manier om te groeien uw Twitter aanwezigheid te bereiken.

Post uw Twitter gebruikersbenaming overal

Gebruik alle mogelijkheden beschikbaar om uw Twitter @username weer te geven. Post-it op uw website, in e-mail correspondentie, als onderdeel van nieuwe berichten, op andere sociale netwerken zoals Facebook--zelfs op papierdocumenten zoals uw visitekaartje. Als je Twitter-account voor een bedrijf is, plaatst u uw @username op elke advertentie kunt. De meer plaatsen uw @username verschijnt online, hoe makkelijker het zal zijn voor anderen om te vinden van uw account bij het zoeken naar uw naam of bedrijf.

Gebruik juiste Hashtags

Hashtags (de #-teken gevolgd door een certificaathouder, zoals "#follower") zijn een belangrijk instrument voor Twitter organisatie. Hashtags rekeninghouders gebruiken om te zoeken naar termen en trending onderwerpen, de meest populaire onderwerpen op elk moment op de site. U kunt zien welke onderwerpen zijn trending in de rubriek "Trending" op de zijkant of onderkant van de meeste Twitter's. Probeer aan tweet over populaire onderwerpen--vooral als ze relevant zijn voor uw bedrijf of volgelingen. Zorg ervoor dat u een relevante hashtag, bij voorkeur in meerdere tweets. Als je over hetzelfde onderwerp regelmatig Tweet, gebruik de dezelfde hashtag consequent. Als u het bijwonen van een evenement of congres, gebruik de juiste hashtag voor elke tweet terwijl u daar bent.