3D-stijlen voor Adobe Photoshop Elements 4Adobe Photoshop Elements 4.0 is een softwareprogramma met ingewikkelde en gedetailleerde grafische mogelijkheden. Het programma kunt u driedimensionale stijlen toevoegen aan foto's, afbeeldingen en tekst om uw ontwerp pop uit vanaf de pagina maken. Door gebruik te maken van de software kleur en lagen paletten, kunt u beelden die een driedimensionaal uiterlijk hebben bouwen.

3D-kleuren

Kleur is een van de gemakkelijkste tools voor het maken van een object kijken driedimensionale. Zet in Adobe Photoshop Elements, onder "Venster," de "kleurstalen." Klik op het pictogram van de kleur "Voorgrond en achtergrond standaard". Klik vervolgens op de "Gradient" pictogram zodat de kleur van de tekst of afbeelding kleurovergang. Selecteer vervolgens uw kleuren. Tikken voort "Gradient" weer en sleep de lijn over de tekst of afbeelding. Dit wordt de kleur gewijzigd en maakt de afbeelding, de tekst of de afbeelding er driedimensionaal uitzien.

Shapes voor 3D-tekst

Zet alle tekst in een driedimensionale vorm. Klik met de rechtermuisknop op de tekstlaag en vereenvoudigen. Gebruik het gereedschap verplaatsen om de tekst naar het midden van het scherm verplaatsen. Klik op "Afbeelding" in het bovenste menu, dan "Transformeren" en "Vrije transformatie." Houd de "Ctrl"-toets ingedrukt en verplaats de tekst te verstoren in een nieuwe vorm. Druk op de "Enter" toets om het te zetten. Houd de "Ctrl" en de "Alt" sleutels, vervolgens druk op de pijltjestoets "Up" herhaaldelijk aan het opbouwen van de vorm. Dit worden ook nieuwe lagen gemaakt. Uw tekst is nu in een driedimensionale vorm.

3D-afbeeldingen

Open een afbeelding en Photoshop Elements 4 gebruiken om er driedimensionaal. Grootte van de afbeelding de gewenste grootte en wijzigen van de kleur voor de kleurovergang, als hoeft te worden. Volg de zelfde procedure als in de drie-dimensie van de afbeelding maken creƫren een tekstshape (zie hierboven).

3D-foto 's

Met Photoshop Elements, kunt u het 3D-effect te maken van een persoon die lijken te worden knallen uit een beeld ook maken. Open je foto en klik op het gereedschap "Selecteren". De penseelgrootte groter en het spoor rond het deel van de foto die u wilt pop maken Zet hem in een laag. "Ctrl" ingedrukt voor een nieuwe laag. Die laag van de laag achter het scheiden en kleur voor de kleurovergang zodat het driedimensionale toe te voegen.