3D Modeling Halo kanonnen met Blender Tutorial

Veel mensen hun eigen 3D-modellen zoals maken maken hun eigen versies van dingen die ze zien in films of video games. Natuurlijk, ze kunnen niet verkopen deze zonder schending van copyright, maar voor eigen gebruik is het OK. Halo is een zeer populaire video game, met een aantal van de coolste kanonnen rond. Je zou denken dat als u uw eigen 3D-model van een Halo-pistool maakt wilt, u een dure en ingewikkelde 3D-modeling programma zoals Maya of Lightwave moet. Echter, alles wat je hoeft te doen is downloaden en installeren van een kopie van het freeware programma Blender, en snel kunt u 3D-modellen van bijna alles, met inbegrip van Halo geweren.

Instructies

1

Een referentiebeeld van een kanon van de Halo op uw computer te laden.

2

Lancering Blender. Selecteer de standaard kubus in de weergave en klik op "Delete" op uw toetsenbord.

3

Ga naar het Configuratiescherm en klikt u op 'Weergave'. De opties, kies "achtergrondafbeelding." Ga naar in het dialoogvenster en open het referentiebeeld die u wilt gebruiken.

4

Selecteer 'Toevoegen' in het menu en kies "Mesh". De opties, kies "Kubus." Klik op de "S" en referencement uw afbeelding, formaat van de kubus om te zijn ongeveer even groot als de bodem van de pistool-greep.

5

Ga naar het paneel aan de onderkant en wijzig de "Object"-modus om te "Edit modus." Klik vervolgens op "Face selectie."

6

Klik met de rechtermuisknop de bovenz─│de om deze te selecteren. Klik op "E" op het toetsenbord om het extruderen van deze shape omhoog een beetje. Gebruik de pijlen "Verplaatsen" om te plaatsen het nieuwe ten opzichte van de pistool-greep. U kunt de omvang ook vergroten terwijl u werkt door te klikken op "S."

7

Blijven met behulp van dit proces van diepte, verplaatsen en schalen voor de productie van alle onderdelen van het pistool. Sla uw werk op.