10 twitter Tips

10 twitter Tips


Twitter groeit snel in populariteit, maar kan er een steile het leren kromme voor degenen die gewend zijn aan de meer intuïtieve Facebook. Detachering tweets op Twitter is eenvoudig, maar het opbouwen van een volgende, vinden mensen te volgen en het leren van de complexe etiquette verwarrend kunnen zijn. Er zijn enkele eenvoudige tips en trucs die u kunt gebruiken en dat zal u tweeting op een grote aanhang in geen tijd.

Retweet anderen

Retweeting middelen reposting andermans tweet naar uw eigen volgelingen. Dit wordt beschouwd als dat een hoffelijkheid omdat de informatie die persoon probeerde om eruit te komen is nu wordt overgebracht om al uw volgelingen ook. Het hele punt van Twitter is het woord uit te krijgen aan zoveel mensen als mogelijk, en retweeting helpt anderen dat doen.

Laat 20 tekens

Verlaten van 20 tekens aan het einde van een tweet geeft uw volgelingen een betere kans voor het retweeting van uw post. Twitter kun berichten van slechts 120 tekens. Als u 20 tekens voor de retweet laat, dan kun de persoon retweeting een commentaar aan zijn volgelingen ook.

Mensen die je volgen volgen

Het is een andere Twitter hoffelijkheid tot een volgeling van degenen die je volgen. Twitter is een groot netwerk van mensen die "" elkaar volgen. Het bouwen van een volgende is sleutel tot succes van Twitter. Heb je een lijst van mensen die alle van uw tweets ontvangen. Iemand die je volgt na wordt gezien als goede manieren en draagt bij aan het succes van anderen.

Gebruik Hashtags

Hashtags zijn waarschijnlijk een van de meest verwarrend en krachtige aspecten van Twitter. Hashtags zijn een manier van het organiseren van informatie over Twitter. Met behulp van hen categoriseert een tweet als behorend tot een bepaalde discussie. De hashtag #amwriting wordt bijvoorbeeld gebruikt door mensen die willen praten over het schrijven dat ze in hun leven doen. U kunt deze tag zoeken. Als het wordt gebruikt in een tweet, kunnen degenen die gebruik maken van de tag deelnemen aan een grotere discussie.

Verkorten URL 's

Aangezien Twitter berichten beperkt tot 120 tekens zijn, zal hebben een lange URL iemand link naar een website een groot deel van die ruimte uitputten. Dat is de reden waarom er zijn websites die URL's specifiek verkorten zal moet worden gebruikt op Twitter. Bijvoorbeeld, de website-www.bit.ly is slechts een van de vele sites die verkort Verwijzigingen voor gebruik op Twitter (zie bronnen).

Vinden People to Follow

Er zijn duizenden interessante mensen op Twitter te volgen. Het probleem is te weten hoe om ze te vinden. U kunt iemand zoeken op naam of selecteer het tabblad "Die te volgen" bij de bovenkant van de interface van Twitter. Hiermee kunt u zoeken naar mensen per onderwerp. U kunt ook bezoeken websites zoals Listorious (zie bronnen) dat lijst de meeste-gevolgd mensen op Twitter en die tweets over specifieke onderwerpen.

Deelnemen aan de Follow vrijdag

Volg vrijdag is een manier om te herkennen van de mensen die u hebt gevolgd tijdens de week en om vat op volgelingen voor hen uit uw eigen volgelingen. Wanneer u deelneemt aan Volg vrijdag, aanbiedt u de mensen die je volgen wie u denkt dat uw volgelingen misschien interessant vindt. Voeg daarbij de hashtag #FF, en iedereen kan gemakkelijk toegang krijgen tot uw lijst van aanbevelingen. Dit is een andere manier om te bouwen van een volgende.

Ingestelde Account Privacy

Tweets zijn zichtbaar voor iedereen die zoekt naar uw naam of het onderwerp waarover u tweeting. Als u gebruikt de hashtags, zijn uw tweets nog beschikbaar voor anderen. Wilt u alleen uw volgelingen te kunnen bekijken van uw tweets, kunt u gemakkelijk uw beveiligingsinstellingen wijzigen door te gaan naar Account Settings en "Beveiligen mijn Tweets."

Gebruik van een Desktop of mobiele App

Er zijn vele producten van derden apps waardoor gemakkelijker gebruik van Twitter. Ook helpen ze u Twitter gebruiken op een telefoon. Toepassingen zoals TweetDeck en HootSuite (zie bronnen) kun je tweets schema, meerdere accounts beheren en indelen van de Twitter ervaring op manieren die de website niet.

Deel foto's en video 's

Hoewel Twitter tekstgebaseerde is, vindt u services op het Web dat host foto's uitsluitend voor gebruik op Twitter. Sites zoals TwitPic, TwitVid en Plixi (zie bronnen) zijn slechts enkele van de sites die host en bieden verkorte links voor media voor het delen op Twitter. Foto's en video's delen zal maken uw Twitter-feed interessanter naar uw volgelingen.