10 regels voor het schrijven van doeltreffende Web Content

10 regels voor het schrijven van doeltreffende Web Content


Mensen kunnen een blik werpen op uw Web beginpresentatie alvorens om uitputtend te onderzoeken, dus je het maximaliseren van de waarde van dat venster moet om te zien hoe uw bericht betrekking heeft op hun leven. De initiële investering van tijd die je op dit besteedt zal opleveren voordelen, zoals mensen kan worden meer geneigd zijn te volgen van uw werk, aanbevelen aan anderen of bieden u mogelijkheden om samen te werken.

Capture aandacht

Het Internet staat vol met informatie, dus je een zeer klein venster van tijd hebt om mensen te concentreren op wat u hebt gemaakt. Hiervoor kunnen breken sommige traditionele regels, bijvoorbeeld over hoe om te beginnen een alinea of hen omhoog-voorzijde wat uw inhoud is over te vertellen. Plagen ze met een verhaal of een alarmerend beeld dat zal ze willen blijven met u voor meer informatie.

Schrijf korte artikelen

Bepalen wat u probeert te zeggen en het distilleren in één korte zin. Achterhalen wat moet worden gezegd dat dat punt, zoals een krachtige statistiek of voorbeeld dat uw belangrijkste gedachte onderstreept versterken. Als je merkt dat je met te veel materiaal, kunt u overwegen het breken in een reeks van artikelen.

Dwingende titels maken

Profiteer van de manier waarop de populaire technologie maakt gebruik van titels als u een koppeling naar uw inhoud. Links gepost op Facebook weer de titel van de pagina of het materiaal, en RSS-readers post ook uw inhoud titel als de onderwerpregel van uw postvak in. In plaats van deze gelegenheid te verspillen door iets typisch, zoals "Werken op wat stoort u" presenteren, ontwikkelen een creatieve alternatieven, zoals "Cow kantelen van je leven." De meer interesse kunt u genereren op dit niveau, hoe meer mensen zullen geïnspireerd op de koppeling te klikken.

Maximaliseren van de eenvoud

Worden attent van de technologie die mensen gebruiken om te bekijken van uw inhoud door vereenvoudiging van uw presentatie. Vermijd elk deel van uw scherm te vullen met iets, vooral als u een groter scherm. Veronderstel u ontwikkelt een kwaliteit kijkervaring voor twee personen: iemand bezoeken van uw site via een mobiel apparaat, en iemand die het gebruik van technologie die is een paar jaar oud. Maximaliseren van wat dit zou kunnen op uw inspanningen brengen, grenzen echter met behulp van de lege ruimte te vullen uw tekst en afbeeldingen.

Houd het Succinct

Mensen scannen van webinhoud kan op zoek naar iets dat is voor hen. Gebruik opsommingstekens om hun aandacht vestigen op iets nuttig, zoals een lijst met praktische suggesties of een samenvatting van uw presentatie. Vet of cursief geen hoge punten van deze inhoud, of het kleurenschema van de lijst met opsommingstekens sectie om te helpen het opvallen. Vermijd lange alinea's schrijven die lezers verliezen of hun ogen stam. Overbrengen van uw gedachte of thema in 2 tot en met 5 zinnen, dan breken om te vormen van een nieuwe alinea. Schatten hoe lang het zal duren om te lezen wat u hebt geschreven en aanpassingen te houden ongeveer vijf minuten.

Selecteer aanvullende afbeeldingen

Foto's kunnen helpen of hurt de inhoud en het thema van uw website. Een afbeelding brengt een boodschap, en zorgvuldig moet gaan in het vinden van aanvullende afbeeldingen om te vergroten wat je hebt geschreven. Originele foto's u kunt uploaden of zoek professionele grafische bedrijven, zoals GettyImages.com of Veer.com te nemen. Selecteer afbeeldingen die lezers zal niet afleiden maar zal helpen om uw presentatie te verduidelijken.

Ontwikkeling van uw stijl

Ontwikkelen van een verschillende stijl van stem die spreekt tot de doelgroep die u probeert te bereiken. Spreken aan uw lezers, en niet bij hen doordat hun behoeften en belangen. Delen uit de eerste hand rekeningen van wat je schrijven wilt over, of ze zijn voorbeelden uit je leven, of anderen die je weet. Haal het meeste uit humor, maar laat het belangrijker dan wat je probeert te zeggen.

Hyperlinks gebruiken

Hyperlinks kunnen onderstrepen de geloofwaardigheid van de punten die u hebt aangebracht in uw inhoud. Ze gebruiken bij het delen van een feit of als een manier om de gids lezers naar aanvullende nuttige informatie. Zoekmachines kunnen automatisch ingaan op dit en opvoeren van uw rankings zoekmachine-optimalisatie, en anderen kunnen waarderen uw promotie van hun inhoud en terugkeer van de gunst.

Zoekwoorden optimaliseren

Bepaalde trefwoorden in uw tekst of verborgen op uw webpagina kan helpen mensen vinden van uw inhoud door onderzoeksmotoren en folders. Het gebruik van meerdere exemplaren van hen zonder dat ze overdreven repetitieve met behulp van een synoniemenlijst extra synoniemen vinden. Kapitaliseren trefwoorden spaarzaam en alleen wanneer het is absoluut noodzakelijk om uw punt te maken.

Meer bieden

Geef uw lezers follow-up materiaal om hen te redden de tijd hebben om het te vinden. Gebruik uw eigen indien mogelijk, of link naar uw favoriete bronnen die ondersteuning bieden voor de informatie die u ze hebt gegeven. Delen aan het einde van uw presentatie in opsommingstekens of cursief, en ze verwachten dat u een vertrouwde bron die ze bent naar in de toekomst verwijzen kunnen zal groeien.