10 manieren om een Computer sneller te maken

Na verloop van tijd vertraagt uw Windows-computer. Wanneer u meer programma's--installeren en sommige ongewenste--u ongewild taken toevoegen aan uw opstartmenu, waardoor uw computer tijdens de opstart fase langzamer worden. De nieuwste programma's zijn arbeidsintensief en zal moeras van uw computer als u niet van plan voor hardware-upgrades bent. En als je open en openen van bestanden, uw harde schijf zal gefragmenteerd, wat leidt tot langere wachttijden tijdens het verwijzen naar bestanden. Samen, optellen al die tot veel frustratie. 10 manieren om uw computer optimaal leren.

Defrag uw harde schijf

Om te defragmenteren van uw harde schijf, eerst de computer opnieuw opstarten in de veilige modus. Dit doen door uw computer te rebooten en "F8" meerdere malen te drukken tijdens het opstarten. Krijgt u verschillende opties van de laars. Kies "Boot Windows in de veilige modus." Zodra het systeem is opgestart, klik op Start > Alle programma's > Bureau-accessoires > Systeemwerkset > Schijfdefragmentatie. Klik in het dialoogvenster Schijfdefragmentatie op "Defragmenteren."

Verwijderen van Malware

Surfen op het web kunnen zijn een gevaarlijke vooruitzicht deze dagen. U kunt oprapen malware bij elke beurt, die vertraagt uw Internet het doorbladeren ervaring. Een stuk van gratis software om jezelf te ontdoen van malware is Spybot Search en Destroy.

Ga naar de introductiepagina van Spybot (Zie koppeling in bronnen). Download de nieuwste versie. Dubbel klik de download EXE en het programma zal installeren zelf. Wanneer het programma wordt geopend, worden u verschillende vragen en een keuze te immuniseren van uw systeem. Klik op "Volgende" door alle opties tot Spybot naar de scannen Hoofdpagina opent. Klik op "Zoeken voor problemen" en wacht op de scan om te voltooien. Zodra de scan voltooid is, zal u worden gepresenteerd met een lijst van problemen Spybot gevonden. Klik op "Problemen oplossen". Zodra Spybot heeft voltooid tot vaststelling van de problemen, zwenking vandoor uw computer voor 5 minuten, zwenking op weerom voort en opnieuw Spybot om ervoor te zorgen dat uw systeem is helemaal schoon.

Installeren van geheugen

Als u meer resource intensieve programma's hebt geïnstalleerd, moet u wellicht meer geheugen installeren. Als u wilt weten hoeveel geheugen je hebt, klikt u op Start > Configuratiescherm. Dubbelklik op het pictogram systeem. Raadpleeg de gebruikershandleiding als u wilt bepalen hoe veel meer geheugen kunt u installeren en ook hoe te om het te installeren.

Voor Standaardformaatapparaat PCs hiervoor meestal verwijderen het geval en het installeren van het geheugen op het moederbord. Voor laptops, is er een paneel onder de laptop die kan worden verwijderd met een Phillips hoofd schroevendraaier en installeren van het geheugen in de meegeleverde "slots".

Verwijder ongebruikte programma 's

In Windows XP, klikt u op Start > Configuratiescherm > Add/Remove Programs. U zal worden gepresenteerd met een lijst van programma's. Blader door de lijst van programma's en verwijder geen onnodige degenen door te wijzen het programma en te klikken op "Verwijderen".

In Windows Vista, klikt u op Start > Configuratiescherm > programma's > functies. U zal worden gepresenteerd met een lijst van programma's. Blader door de lijst en verwijder geen onnodige degenen door te wijzen het programma en te klikken op "Verwijderen".

Programma's verwijderen in het opstartmenu

Schakel overbodige opstartprogramma's, klikt u op Start > uitvoeren. In de Stormloop tekst vogelhuisje, type "msconfig." U zal worden gepresenteerd met een hulpprogramma voor systeemconfiguratie. Ga naar het tabblad opstarten en schakel alle programma's die u niet wilt uitvoeren bij het opstarten. Start de computer opnieuw nadat u uw wijzigingen hebt.

Gebruik een extern station voor persoonlijke documenten

Hebben uw persoonlijke documenten op dezelfde schijf als uw programma's sommige schijf pak slaag of overmatig gebruik van het belangrijkste station veroorzaken kunnen. Een externe harde schijf kopen en reorganiseren van al uw persoonlijke documenten--objecten in mijn documenten, bijvoorbeeld--er. Dit heeft verschillende voordelen. Externe harde schijven zijn eenvoudig aan te sluiten via een USB-poort en moet uw systeem crash, uw persoonlijke bestanden zullen niet worden uitgevoerd. Hoewel het een beetje omslachtig als u een laptop gebruiker bent, zal het ook een scheidslijn tussen uw persoonlijke documenten en programma's maken.

Probeer een andere webbrowser

Als u uitsluitend Microsoft Internet Explorer gebruikt, treden sommige traag zwemvlies grazen. Dit is omdat veel programma's voor spyware en malware aanval specifiek Microsoft Internet Explorer. Mozilla Firefox (mozilla.com/en-US/firefox/upgrade.html), Safari (apple.com/safari/download/) of Opera (opera.com) installeren.

Schakel visuele effecten en Fancy Graphics

Klik met de rechtermuisknop op mijn Computer > Eigenschappen > vergevorderd systematiek zetting (Geavanceerd in Windows XP) > prestaties > instellingen. Kies de optie "Aanpassen voor de beste prestaties."

Bijwerken uw OS

Toestaan dat Windows-updates automatisch gebeurt, zodat u weet dat u de meest recente wijzigingen van het besturingssysteem krijgt. In Windows Vista, klikt u op Start > Configuratiescherm > Windows Update. Klik op "Check for Updates." Deze optie zorgt ervoor dat Automatische Updates is ingeschakeld.

Voor Windows XP, klikt u op Start en ga naar het Configuratiescherm. Tweevoudig tikken voort Bedieningspaneel en blader naar het systeem. Dubbelklik op systeem en bladeren om de Automatische Updates-tab. Zorg ervoor dat automatische updates is ingeschakeld.

Besturingssysteem opnieuw moet installeren

Als er niets lijkt te werken voor vaart opwaarts uw computersysteem, probeer uw besturingssysteem opnieuw te installeren. Uw besturingssysteem opnieuw moet installeren, eerst het verhuizen van uw persoonlijke bestanden naar een externe harde schijf--is dit veel gemakkelijker als u al uw persoonlijke documenten op een eeuwige station zoals zal er geen behoefte om te verhuizen van deze documenten. Zoek alle extra softwarelicenties en EXE-bestanden die u installeren moet mogelijk na het opnieuw installeren van uw besturingssysteem. Ga naar de besturingssysteem-schijven die bij uw computer, en dia 1 van de schijf in het DVD-station. Herstarten uw computer en volg de aanwijzingen totdat het besturingssysteem opnieuw is geïnstalleerd.